Let's go...
Door: Agnes
Blijf op de hoogte en volg Agnes
09 September 2008 | Nederland, Breda
09 September 2008 - 20:34
Edith:
He Agnes, das mooi geregeld ! Zeker aan het aftellen inmiddels, spannend hoor. Heb je je al in het Chinees schrift verdiept?
Nou ik hoor alle verhalen wel as zaterdag.
Groetjes,Edith -
11 September 2008 - 11:32
Madelon:
Hoi Agnes,
Leuk dat ik jouw belevenissen nu op deze manier kan volgen! Ik heb mijn mailadres toegevoegd! Sterkte met de laatste loodjes en geniet van, voorlopig je laatste weekend, in Breda! groeten Madelon -
11 September 2008 - 13:37
Arnaud:
Hey Agnes,
Super dat het rond is meid en je naar het oosten des werelds gaat! Aangezien de 3 wijzen destijds daar ook vandaan kwamen, kijken we met vertrouwen uit naar jouw terugkomst!
Tot die tijd zien we natuurlijk uit naar jouw 'verhaal van de dag'. :-)
Have fun!
Arnaud -
11 September 2008 - 13:45
Arnaud:
Hey Agnes,
Tot die tijd zien we natuurlijk uit naar jouw 'verhaal van de dag'. :-)
Have fun!
Arnaud -
11 September 2008 - 19:15
Harry Wasseveld:
Hoi Agnes, wat een leuke site en prachtige vormgeving. Ik ga zeker regelmatig een kijkje nemen. Heel veel plezier.
groetjes
Harry -
17 September 2008 - 09:55
Chris En René:
Heeeej Agnes,
heel veel success en plezier daaaar :-)We hebben ons email toegevoegd, dus "blijven" in ieder geval op de hoogte:-) Groetjes, Chris en René -
18 September 2008 - 11:31
Lianne:
Vandaag de laatste werkdag voor je reis naar China ! Spannend hoor, ik zal je reis volgen via jouw verhalen op deze site. Een hele mooie en overgetelijke reis gewenst en kom veilig en gezond weer terug. Ik zal je missen hier! Veel liefs, Lianne -
18 September 2008 - 12:05
Lianne:
Heej Agnes,
vandaag je laatste werkdagje voor je grote avontuur !!Ik wens je een hele mooie en onvergetelijke reis toe!
Kom weer veilig en gezond terug, ik zal je missen hier op kantoor !!
Veel liefs, Lianne xxx -
18 September 2008 - 20:47
Eveline:
spannend.....bijna zaterdag.....
x -
19 September 2008 - 19:28
Corrie:
hoi Agnes,
Je hebt het mooi voor elkaar,lekker naar China
en het zal vast spannend zijn.Ons e-mail
is toegevoegd dus ook
wij blijven op de hoogte
Zijn we ook een beetje
in China!! Agnes we
wensen je een goede reis
en veel plezier daar.
GroetjesArnold en Corrie
22 September 2008 - 08:35
Yvette Jeurissen:
He meissie,
Mis je nu al ontzettend...Heb je een goede reis gehad? Ben benieuwd hoe het zo was in je uppie. Dikke knuf, Ief